Rugzakken bedrukken

Een rugzak met je logo vergroot naamsbekendheid tijdens een wandeling of op reis. Met een kwalitatieve personalisatie op een rugzak, vervaardigd uit duurzame materialen, bereik je een perfecte match.

Impact AWARE™ gerecycled katoenen rugzak met trekkoord 145gr
Impact AWARE™ RPET 190T rugzak met trekkoord
€ 2,59 Excl. Btw € 3,14 Incl. Btw
Pheebs 150 g/m² Aware™ gerecyclede rugzak met trekkoordsluiting
Illuminate 600 ml RPET waterfles
€ 2,76 Excl. Btw € 3,33 Incl. Btw
Roam GRS gerecyclede modulaire sling
€ 20,01 Excl. Btw € 24,21 Incl. Btw
Roam GRS gerecyclede modulaire toilettas
€ 7,31 Excl. Btw € 8,84 Incl. Btw
Eliza 240 g/m² katoenen rugzak met trekkoordsluiting 6L
€ 3,41 Excl. Btw € 4,12 Incl. Btw
Arctic Zone® koeltas rugzak voor 18 blikjes 16L
€ 14,98 Excl. Btw € 18,12 Incl. Btw
Oriole mesh rugzak met trekkoordsluiting 5L
€ 1,55 Excl. Btw € 1,87 Incl. Btw
Oregon 100 g/m² katoenen rugzak met trekkoordsluiting met gekleurde koorden 5L
Ross RPET rugzak met trekkoordsluiting 5L
€ 1,11 Excl. Btw € 1,34 Incl. Btw
Retrend GRS RPET rugzak 16L
€ 4,54 Excl. Btw € 5,49 Incl. Btw

Je weet precies
wat je wil

maar hebt het niet gevonden?

Neem contact op met Jurgen
Jurgen Catry, zaakvoerder OSU GIFTS

Het bedrukken of borduren van sportieve outdoor rugzakken met je logo is de meest effectieve manier zijn om de naamsbekendheid van je merk te vergroten. Dit is vooral effectief als je kiest voor duurzame en gerecyclede materialen, wat niet alleen je merk ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijk imago.

Kies je voor een sportieve outdoor rugzak ? Comfort is hierbij essentieel, dus let op ergonomische schouderbanden en goede rug-ondersteuning. Functionaliteit speelt ook een grote rol; rugzakken met meerdere vakken, waterdicht materiaal en extra functies zoals een waterfles-houder of regenhoes zijn zeer gewenst. Het is eveneens cruciaal om te kiezen voor duurzame materialen, bij voorkeur gerecyclede stoffen, om zowel het milieu te sparen als een duurzaam imago uit te stralen.

Het personaliseren van de rugzakken met je logo kan op verschillende manieren, waarbij borduren en drukken de meest gangbare methoden zijn. Borduren heeft als voordeel dat het zeer duurzaam is en een premium uitstraling heeft, terwijl drukken meer mogelijkheden biedt voor gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen.
Bij het drukken van logo's gebruiken we eco-vriendelijke inkten om de milieubelasting te minimaliseren. Zo werken we met GOTS gecertificeerde inkten.
De positie van het je logo kan je kiezen en is best zo zichtbaar mogelijk, bijvoorbeeld op de voorkant of de bovenkant van de rugzak.

Een duurzame keuze zijn rugzakken die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen of andere gerecyclede materialen. Onze rruime collectie omvat een grote variatie aan rugzakken vervaardigd uit gerecyclede materialen met een Global Recycled Standard (GRS) certificaat. Rugzakken met een tracer zijn beschikbaar zodat de ontvanger steeds de herkomst van de materialen kan nagaan. Het tonen van certificeringen en keurmerken op de rugzakken en in je marketingmateriaal helpt om de duurzaamheid van je producten te benadrukken en vertrouwen op te bouwen bij je doelgroep.

Rugzakken ingezet op sportieve evenementen, outdoor beurzen, of als onderdeel van een promotiecampagne zijn zeer effectief.